Kate Winslet: Το μήνυμά της στις 40άρες – «Γινόμαστε πιο γυναίκες, πιο σέξι»
1 year, 4 months ago
6

Η Kate Winslet στέλνει μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση καλώντας τις γυναίκες των 40 και κάτι να συμφιλιωθούν και να αναδείξουν την εσωτερική ομορφιά και σεξουαλικότητά τους.

Καλεσμένη στο podcast του BBC, “Woman’s Hour”, μίλησε ανοιχτά για το πώς τιμά την ομορφιά της στα 47 της χρόνια και θέλει κι άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Γινόμαστε πιο γυναίκες, πιο ισχυρές, πιο σέξι. Γινόμαστε πιο πολύ ο εαυτός μας, έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να πούμε τη γνώμη μας και να μην φοβόμαστε τι πιστεύουν οι άνθρωποι για εμάς, να μην νοιαζόμαστε τόσο πολύ για το πώς μοιάζουμε. Νομίζω ότι αυτή η φάση της ζωής είναι καταπληκτική”.

Η Winslet μίλησε και για την κριτική που έλαβε για την εμφάνισή της ως ντετέκτιβ Mare Sheehan στο “Mare of Easttown” του ΗΒΟ.

“Ποτέ δεν θα γινόταν τέτοια φασαρία ή τόσος θόρυβος για την εμφάνιση ενός άνδρα ηθοποιού, έτσι; Όχι, δεν θα το κάνατε. Είχα μακιγιάζ και όταν ήταν να κάνω το I Am Ruth, που ήταν το επόμενο πράγμα που γύρισα μετά το Mare of Easttown, σκέφτηκα: “Λοιπόν, εδώ έχω μόνο μία επιλογή και αυτή είναι να πάω ένα βήμα παραπέρα”. Δεν έχω καθόλου μακιγιάζ και απλώς πιάνω τα μαλλιά μου πίσω σε μια άθλια αλογοουρά όπως κάνω κάθε μέρα της ζωής μου ούτως ή άλλως”.

Και πρόσθεσε: “Υπάρχουν πολλοί μύθοι, νομίζω, σχετικά με την τελειότητα και τις ηθοποιούς που φαίνονται τέλειες όλη την ώρα και πόσο αληθινό είναι ή όχι. Και με ενδιαφέρει να είμαι αληθινή και να λέω ιστορίες που είναι αληθινές και προέρχονται από έναν τόπο ακεραιότητας”.

Τόνισε ότι επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων και να ζει τη ζωή της από το να έχει λαμπερή εμφάνιση. “Αυτό είναι σίγουρα κάτι που νιώθω ότι είναι μια αλλαγή σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Θέλω παθιασμένα να υπογραμμίσω ζητήματα που πρέπει να συζητήσουμε για τα οποία πιθανόν οι άνθρωποι δυσκολεύονται να μιλήσουν. Και δεν αποφεύγω να φαίνομαι πραγματικά χάλια πολλές φορές. Δηλαδή, ποιος φορά μακιγιάζ ενώ τρέχει να προλάβει να πάει τα παιδιά στο σχολείο; Εγώ όχι πάντως!” είπε με ειλικρίνεια.

Η Winslet είναι γνωστή υπέρμαχος της αυτοπεποίθησης και του body positivity

instyle.gr