Κατερίνα Διδασκάλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της
2 years, 7 months ago
6

Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες με ανάρτησή της στα social media ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι και τα τρία μοριακά τεστ στα οποία είχε υποβληθεί η γνωστή ηθοποιός, ήταν αρνητικά.

Μάλιστα ο συγγραφέας του έργου  “Η πόρνη από πάνω”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Διδασκάλου, Αντώνης Τσιπιανίτης,  με ανάρτησή του στο Facebook υποστήριξε ότι η ηθοποιός δεν είχε και δεν έχει κορονοϊό και άφησε αιχμές κατά των γιατρών.

Η ανάρτηση του συγγραφέα

“Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό.
Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ…
Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ!
Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν.
Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)”.

 

 

Κατερίνα Διδασκάλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Με σημερινή της ανάρτηση η Κατερίνα Διδασκάλου υπογραμμίζει ότι η υγεία της έχει βελτιωθεί μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή και ότι επιστρέφει στη σκηνή στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου η ¨Η Πόρνη από πάνω” θα παιχθεί στο θέατρο Κολωνού.

Διδασκάλου-Υγεία

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Διδασκάλου:

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δυο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγειά της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτέμβριου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της. Η διαφύλαξη της υγειάς της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό́ μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα. Η “Πόρνη από πάνω” επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού του @opanda.gr , τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβριου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνέπειων των πυρκαγιών.»

 

Η πρώτη ανακοίνωσή της στο instagram

 

Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε ανακοινώσει μέσω ανάρτησης της στο instagram, πριν από μερικές ημέρες, ότι ήταν θετική στον κορονοϊό.

Όπως είχε αναφέρει η “Μυρσίνη” από τις Άγριες Μέλισσες, το περνάει ελαφρά αλλά έχει υψηλό πυρετό.

Στην ενημέρωση που είχε επισυνάψει σχετικά με την κατάστασή της, αναφέρεται πως παρ’ όλο που τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά, η Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία Covid.

Διδασκάλου

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου είχε γράψει: “Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία. Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά.

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά!

Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς””.

 

enikos.gr