Κατερίνα Γερονικολού: Η λάθος συμβουλή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και η παραδοχή του λάθους του
4 months, 27 days ago
6

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο DoT για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμτισέλη. Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ αναφέρθηκε στο συμπρωταγωνιστή της, Γιώργο Αγγελόπουλο και απάντησε στο αιώνιο ερώτημα «πώς φιλάει ο Ντάνος». Η Κατερίνα μίλησε και για το ρόλο της στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που υποδύεται το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Λίζας Πετροβασίλη.

Φοβήθηκε να πει το «ναι»; Και πόσοι ήταν υπέρ στο να δεχτεί το ρόλο; «Η Αλίκη μου άρεσε πολύ. Έβλεπα πολύ ελληνικές ταινίες. Όταν αναλαμβάνεις κάτι τόσο επίφοβο ή θα βυθιστείς στην κριτική και την αμφισβήτηση ή απλώς θα σταματήσει να σε αφορά. Εγώ σαν άμυνα επέλεξα το δεύτερο», είπε.

«Γενικά όλοι μου έλεγαν «μην το κάνεις» και κάπως μου την έδωσε. Ξύπνησε λίγο η Μάνη μέσα μου και μου την έδωσε. Και λέω γιατί; Δεν είναι ωραίος ο ρόλος; Αν δουλέψω σκληρά δεν μπορώ να τα καταφέρω, όπως μπορώ με τα δικά μου εκφραστικά μέσα. Μη σου πω ότι μου είπε όχι ο Γιάννης εγώ εκνευρίστηκα και ήθελα να το κάνω… Με είδε σε μια πρόβα που τον κάλεσα, μου έδωσε πολύ κουράγιο η κριτική του και νομίζω ότι είναι πολύ αντρίκιο που παραδέχτηκε πως μου έδωσε λάθος συμβουλή», πρόσθεσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσο για το τι λατρεύει και τι όχι στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ηθοποιός ανέφερε ότι ο Γιάννης είναι πολύ χαλαρός ενώ τον θεωρεί πολύ ακέραιο άνθρωπο. Παρόλα αυτά δε θα άλλαζε τίποτα πάνω του.

Δείτε το βίντεο