Κατερίνα Καραβάτου VS Μαριλού Ρεπαπή: Το παρασκήνιο της ρήξης στη σχέση τους
2 years, 9 months ago
6

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν mετά το φινάλε της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» την πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου, Μαριλού Ρεπαπή, μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και σχολιαστή του «Shopping Star», Βαγγέλη Χαρισόπουλο, να ετοιμάζουν μία νέα εκπομπή που θα προβάλλεται πριν από τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Star.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος θέλησε να διαψεύσει την εν λόγω είδηση κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση», έγραψε η Μαριλού Ρεπαπή.

Η εν λόγω ανάρτηση συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαριλού Ρεπαπή.

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέφερε πως μετά το φινάλε της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» έγινε ένα τραπέζι για τα μέλη της ομάδας, στο οποίο δεν καλέστηκαν η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης. Αυτό είναι ένα συμβάν που δείχνει ότι υπήρχε μια ψυχρότητα στη μεταξύ τους σχέσεις.

Στη συνέχεια, η Τζώρτζια Συρίχα από την πλευρά της ανέφερε πως η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαριλού Ρεπαπή δεν είχαν καμία επαφή εκτός εκπομπής και αυτό ξεκίνησε έπειτα από έναν τσακωμό που είχαν σε μια σύσκεψη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε επιπλήξει την δημοσιογράφο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Η νέα εκπομπή

Σύμφωνα με το znews.gr, ωστόσο, η Μαριλού Ρεπαπή με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, παρά τις διαψεύσεις της πρώτης, ετοιμάζουν τη δική τους πρωινή εκπομπή με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Εφραιμίδη.

Ο ίδιος, μάλιστα, σε ραντεβού που έκανε με υποψήφιους συνεργάτες αποκάλυψε πως θα έχει τη μορφή σατιρικής χιουμοριστικής εκπομπής που θα ασχολείται με τα πρόσωπα της σόουμπιζ και όχι μόνο.

in.gr