Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
4 months, 29 days ago
6

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι ξανά η Κατερίνα Καινούργιου! Η παρουσιάστρια σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hello έχει βρει τον έρωτα, στο πρόσωπο του Φίλιππου-Αλέξανδρου Τσαγκρίδη.

 

View this post on Instagram

 

Οι αποκλειστικότητες του Hello! συνεχίζονται! Μη χάσετε το αυριανό τεύχος! #nottobemissed #internationalmagazine #exclusivities #hello #hola

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on Apr 2, 2019 at 4:08am PDT

Αυτό αναφέρει το εξώφυλλο του Hello, το οποίος έχει το πλήρες ρεπορτάζ για την σχέση του ζευγαριού.

Ποιος είναι όμως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος;

Πρόκειται για τον 29χρονο εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου,  του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας. Ο ίδιος είχε βρεθεί στο επίκεντρο με την απαγωγή του το 2009.

Ο εγγονός του, Φίλιππος είναι εφοπλιστής και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, ενώ συχνά δίνει το παρόν σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει έφεση στη σύγχρονη τέχνη, ενώ σπούδασε στην Καλιφόρνια, στο Πανεπιστήμιο του San Francisco Liberal Arts. Το 2012 είχε παρευρεθεί στο Λονδίνο και στην έκθεση του Turner Prize στην Τέιτ Μόντερν.

Ο ίδιος άρχισε να ασχολείται με την τέχνη το 2008, παρατηρώντας τα γκράφιτι στους δρόμους. «Ήταν η εποχή που οι street artists έγιναν mainstream καλλιτέχνες», ανέφερε τότε στην Καθημερινή. Το ενδιαφέρον του στη συνέχεια στράφηκε προς τους νέους Έλληνες εικαστικούς. «Θεωρώ σωστό τα κομμάτια μιας συλλογής να δένουν καλά μεταξύ τους. Επίσης, μου αρέσει να γνωρίζω τους καλλιτέχνες και να ανακαλύπτω τον κόσμο τους».