Κατερίνα Καινούργιου – Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια – Το μήνυμά της μέσω Instagram
2 years, 3 months ago
6

Ημέρες αγωνίας ήταν οι προηγούμενες για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ο αγαπημένος της πατέρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια στην εκπομπή της στις 18 Νοεμβρίου είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του και είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αφορά τον κοροναϊό.

«Περαστικά στον μπαμπά μου. Περνάει λίγο δύσκολα. Μας βλέπει. Δεν έχει κοροναϊό. Έχει κάτι άλλο. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά», είχε πει.

Το πρωί της Κυριακής (19/12) η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τα καλά νέα. Δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε ότι ο μπαμπάς της έχει επιστρέψει σπίτι και είναι καλά.

Το μήνυμά της: «Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας…

Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή».

Δείτε τα story της παρακάτω