Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογράφιση και το νέο όνομα της εκπομπής της!
7 months, 27 days ago
6

 

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει επανέλθει ακόμη στο καθιερωμένο της πόστο, αλλά ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στις οθόνες μας και μάλιστα με νέο τίτλο στην εκπομπή της και άλλες αλλαγές.

Η ίδια ανέβασε χθες στο Instagram της φωτογραφία από τα γυρίσματα του trailer και αποκάλυψε πως δεν θα υπάρχει πια «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», αλλά…«Ευτυχείτε». Η Κατερίνα με μία ολόσωμη λευκή φόρμα που της πηγαίνει πολύ, αλλά και το νέο της μακρύ καρέ μαλλί είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Ευτυχειτε»… Ερχόμαστε σύντομα στο νέο προγραμμα του@opentvgr.

Ευτυχείτε για …πολλούς λόγους !Μου λείψατε και ανυπομονώ …να ξυπνάμε μαζί κάθε μέρα !!!σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για ολαααα…όλα αυτά τα χρόνια (ξέρετε εσείς …)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Ευτυχειτε»… Ερχόμαστε σύντομα στο νέο προγραμμα του @opentvgr ✨ Ευτυχειτε για …πολλούς λόγους !Μου λείψατε και ανυπομονω …να ξυπνάμε μαζί κάθε μέρα !!!σας αγαπω και σας ευχαριστώ για ολαααα…όλα αυτά τα χρονια (ξέρετε εσείς …?) #soon #opentv #opentohappiness ?: @panosgi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις 12 Οκτ, 2018 στις 11:58 πμ PDT