Κατερίνα Καινούργιου: Με μάσκες των BTS έκαναν έναρξη στο «Ευτυχείτε»
1 year, 2 months ago
6

Η Κατερίνα Καινούργιου και όλη η ομάδα της εκπομπής «Ευτυχείτε» σήμερα εμφανίστηκαν στον αέρα με μάσκες του Κορεάτικου συγκροτήματος BTS με τον Dj Pitsi να παίζει τραγούδια τους.

Η παρουσιάστρια μετά την πρώτη «καλημέρα» μίλησε για το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο που πέρασε μετά τις επιθέσεις των φανατικών θαυμαστών του συγκροτήματος, τα υβριστικά σχόλια που δέχεται στα social media και τις απειλές για τη ζωή της.

Κατερίνα Κανούργιου: Η δημόσια απάντησή της για την ρατσιστική επίθεση που της καταλογίζουν!

«Σήμερα στην εκπομπή θα θέλαμε να έχουμε τους BTS αλλά καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό (…) Να πούμε ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα με το συγκεκριμένο συγκρότημα ούτε και εκείνοι μαζί μας. Να πούμε όμως ότι εγώ και οι συνάδελφοί μου αλλά κυρίως εγώ έχω περάσει ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με ένα τεράστιο διαδικτυακό bullying που έχει γίνει επειδή δεν γνώριζα το συγκεκριμένα συγκρότημα και είπα ότι δε μου αρέσουν εξωτερικά», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σοβαρές απειλές που δέχεται εκείνη και η οικογένειά της και την ακραία εξέλιξη που έχει πάρει η ιστορία. «Έφτασαν στο σημείο να απειλούν εμένα, την οικογένειά μου (…) παίρνω μηνύματα από την Κορέα ότι θα μου στείλουν πυρηνική βόμβα… να πάθω καρκίνο και άλλα πολλά», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο