Κατερίνα Καινούργιου: «Mου έλεγαν να πεθάνεις, να σε θάψουν»
11 months, 16 days ago
6

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που την τάραξε πολύ ειδικά με την έκταση που πήρε.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε μετά τα αρνητικά σχόλια που είχα κάνει για την εξωτερική εμφάνιση των BTS. Όπως είπε η παρουσιάστρια κατηγορήθηκε άδικα για ρατσισμό ενώ η ίδια στην ζωή της δεν έχει υπάρξει ποτέ ρατσίστρια. Μάλιστα ανέφερε πως ο λόγος για τον οποίο δεν μίλησε μέχρι σήμερα για αυτό, ήταν γιατί είχε σοκαριστεί από τον φανατισμό των θαυμαστών του συγκεκριμένου συγκροτήματος.

«Ήμουν σοκαρισμένη από όλες αυτές τις ιστορίες. Για αυτό και δεν έχω μιλήσει. Είχα ζητήσει συγγνώμη. Δεν γνώριζα ένα συγκρότημα. Έχω κατηγορηθεί για ρατσισμό. Μπορείς να με κατηγορήσεις για χίλια δυο πράγματα αλλά για ρατσισμό ποτέ. Όσοι με γνωρίζουν καλά και μέσα από τις εκπομπές ξέρουν ότι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Παίξαμε ένα συγκρότημα που δεν ήξερα, είπα την άποψή μου για κάποιες εικόνες που είδα και δέχτηκα ένα bullying τρομερό, βγήκα ρατσίστρια μου έλεγαν «να πάθεις, πεθάνεις, να πάθεις, να σε θάψουνε…» ένας φανατισμός. Σχολιάσαμε την εξωτερική τους εμφάνιση γιατί τους βάλανε στους πιο ωραίους άντρες του κόσμου, εγώ δε καταλάβαινα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι βαμμένοι και είπα ότι δεν μου αρέσουν. Σχολιάστηκα για ρατσισμό και με άλλα περιστατικά που έγιναν στην συνέχεια. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους…. Έχω φίλες και τρανς και τις γνωρίζω πολύ καλά. Ποτέ δεν έχω εκφραστεί ρατσιστικά. Παρόλο που μιλάω σωστά ελληνικά, κάτι μπορεί να χειρίστηκα λάθος. Αλλά προς θεού, δεν ήθελα να θίξω κανέναν. Πάντα ζητάω συγγνώμη όταν κάνω λάθη. Ειδικά σε ότι αφορά την ερωτική ζωή του καθενός, εγώ είμαι εδώ για να στηρίξω τις επιλογές όλων» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα