Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος ότι θα με χώριζε…! Πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου» (video)
2 years, 7 months ago
6

Ο απίστευτος λόγος που πίστευε ότι θα την χωρίσει.

Μία ρομαντική εξόρμηση αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη μέχρι την Ιταλία, γεγονός το οποίο γνωστοποιήθηκε από την ίδια την παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Το ταξίδι τους όμως αυτό φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο απολαυστικό για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Happy Day», φοβήθηκε πώς ο σύντροφός της θα την χωρίσει επειδή του ζητούσε να την βγάζει συνέχεια φωτογραφίες.

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος “έλα βγάλε μου μια φωτογραφία”. Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο”, μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει», τόνισε.

«Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή», είπε για το ενδεχόμενο γάμου.