Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έφυγε από την τηλεοπτική μας παρέα»
1 year, 3 months ago
6

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε για την αποχώρηση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη από την ομάδα της και το Open. Η παρουσιάστρια λίγο πριν αρχίσει τα gossip θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όλα όσα αναφέρθηκαν το Σαββατοκύριακο για τις αποχωρήσεις από το Open και για την αλλαγή στην εκπομπή.

«Επειδή δημιουργήθηκε ένας θόρυβος το Σαββατοκύριακο θέλω να πω πως ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έφυγε από την τηλεοπτική μας παρέα, δεν είναι πια μαζί μας, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το μήνα, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, πολύ ταλαντούχο. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει κι άλλες προτάσεις και τηλεοπτικές και καλλιτεχνικές που ήδη τις είχε και πολύ σύντομα θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε. Εγώ προσωπικά θέλω να του ευχηθώ «καλή επιτυχία» και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο. Και θα ξανά βρεθούμε εδώ θα είμαστε», είπε.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου


Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης λίγες ώρες πριν με ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη και τη στήριξή του, αποχαιρέτισε αποδεικνύοντας όντως πως είναι κύριος με Κ κεφαλαίο και έγραψε και τη δική του θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Απολύθηκα από το Open λόγω… περικοπών». Αυτή ήταν η κατάληξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο προσωπο μου. Μία κατάληξη πραγματικά … *beyond* my imagination. Παρά το αρχικό σοκ , αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν όντως συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους. Δεν νιώθω μόνος, και δυστυχώς δεν είμαι μόνος αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα, απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και συνεργάτες. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που όλοι λένε πάντα: “όλα για καλό”. Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff) στις 2 Δεκ, 2018 στις 3:39 πμ PST

Τα σχόλια στη φωτογραφία ήταν δεκάδες με της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Ναταλίας Γερμανού, καλής φίλης του τραγουδιστής και πρώην συνεργάτιδας του να ξεχωρίζουν.

Σήμερα στη θέση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη είδαμε την Έλενα Πολυκάρπου, τη «βασίλισσα του gossip», όπως την αποκαλούν σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου.