Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Η κόρη μου είχε κολλήσει χλαμύδια της ψιττάκωσης, ήταν οδυνηρή εμπειρία»
2 years, 2 months ago
6

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου η οποία μεταδίδει τις ειδήσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star παραχώρησε συνέντευξη, όπου και μίλησε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της.

 

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Hello! και περιέγραψε την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει η κόρη της, Μαριλίτα πριν από 11 χρόνια.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τι δήλωσε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σύμφωνα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη πριν από έντεκα χρόνια, η κόρη της δημοσιογράφου, Μαριλίτα εισήχθη με πνευμονία και υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε αρκετό διάστημα. Είχε πάθει μια λοίμωξη από ένα καναρίνι που είχαν στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχε κολλήσει χλαμύδια της ψιττάκωσης από ένα εξωτικό καναρίνι που προφανώς ήταν άρρωστο. Ήταν πολύ μεγάλη και οδυνηρή εμπειρία, την οποία έχουμε αφήσει πίσω μας και η οποία δοκίμασε πολύ τις αντοχές μας και ως γονέων και ως ζευγαριού εκείνη την περίοδο».

 

Τέλος, για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση, Κατερίνα Παπακωστοπούλου απάντησε: «Προσωπικά, με πολύ διάβασμα πάνω στο θέμα αφού εγώ βρήκα την αιτία του κακού. Μέχρι να εντοπιστεί, η υγεία της επιδεινωνόταν χωρίς να την ωφελούν οι ενδοφλέβιες αντιβιώσεις. Περάσαμε πολλά στάδια αλλά βρέθηκαν στον δρόμο μας εξαιρετικοί γιατροί και τολμήσαμε πρωτοποριακές για την εποχή θεραπείες που ευτυχώς οδήγησαν στην ίαση».

 

 

enimerotiko.gr