Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα
10 months, 24 days ago
6

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πανευτυχής. Η οικογένεια της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά και το μικρό Μάξιμο μεγαλώνει κατά ένα μέλος και μάλιστα του ίδιου φύλου. Η Κατερίνα όπως αποκάλυψε στους δημοσιογράφους, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, περιμένει ξανά αγοράκι.

Η ηθοποιός λόγω της εγκυμοσύνης ακύρωσε τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Ματίλντα» που θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο όμως δεν έμεινε ανενεργή επαγγελματικά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στα θρανία αυτή τη φορά με το ρόλο της καθηγήτριας. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός θα διδάσκει για τη σεζόν 20148-2019 στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» από την οποία και αποφοίτησε.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα στην παρουσίαση των καθηγητών για τη σεζόν 2018-2019 στη Δραματική Σχολή «Ίασμος», με φουσκωμένη κοιλίτσα που δεν έκρυψε στις φωτογραφίες. Εκτός από την ηθοποιό στη σχολή διδάσκουν και οι Μαρία Σολωμού (τα τελευταία 12 χρόνια), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αντώνης Λουδάρος και Γιώργος Κοντοπόδης.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση των καθηγητών