Κατερίνα Παπουτσάκη για συνεργασία με Κιμούλη: «Έχασα τη φωνή μου, κλείστηκα στο καμαρίνι»
3 years, 2 months ago
6

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξέφρασε τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα και σε όλους όσοι προχωρούν σε ανάλογες καταγγελίες.

Για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάματος μίλησε στην ΕΡΤ1 η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα και σε όλους όσοι προχωρούν σε ανάλογες καταγγελίες.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γ. Κιμούλη, τονίζοντας: «ήταν μια δύσκολη συνθήκη, Παραβίαση (των ορίων) υπήρξε. Είναι μια συνεργασία που σαφώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ξανακάνω».

«Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή όταν έχασα τελείως τη φωνή μου και κλείστηκα στο καμαρίνι μου» είπε η κα. Παπουτσάκη και πρόσθεσε: «Έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα από τη δική μου περίπτωση και να ήταν ακόμα πιο δύσκολες και πιο παρεμβατικές.

Εκτίμησε ότι ήταν ενδεχομένως και θέμα συγκυριών που μπόρεσε να το διαχειριστεί, πως ήταν η τρίτη «Ρίτα» στη σειρά, η τρίτη αντικαταστάτρια στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.
Τόνισε ότι στηλιτεύει ξεκάθαρα την όποια προσπάθεια παραβίασης των ορίων του απέναντι ανθρώπου.

Σημείωσε ότι στέκεται πολύ ενεργά στο πλευρό της Ζέτας Δούκα αλλά και όποιας γυναίκας ή άνδρα έχει να καταγγείλει μια περίπτωση στην οποία αισθάνθηκε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια από κάποιον που καταχράστηκε την εξουσία του.

in.gr