Κατερίνα Παπουτσάκη: «Την ημέρα του γάμου μου τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι τα σανδάλια»
1 year, 5 months ago
6

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε με λόγο αιχμηρό για τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν καθημερινά ένα διάστημα από κάμερες και φωτογράφους που ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για την εποχή των παπαράτσι και όσα βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχεται: «Πριν από 15 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Υπήρχαν και οι ειδήσεις γνωστού καναλιού, υπήρχαν όλα αυτά τα gossip πράγματα και τα περιοδικά. Ήταν η φάση που τότε τα πράγματα ήταν πάρα πολύ αλλιώς και σε κόκκινη ζώνη. Τώρα δεν είναι έτσι», ανέφερε η ηθοποιός.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα γιατί ο κόσμος πια κουράστηκε, βαρέθηκε, δεν υπάρχουν αυτές οι εκπομπές πια και είναι άλλη η φάση. Επίσης, δεν υπάρχει το ακατανόμαστο αυτό δελτίο το απαίσιο και υπάρχει πια το Instagram που ο καθένας ότι θέλει το κάνει πρώτος», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία στη συνέχεια μίλησε για το κυνηγητό από τους παπαράτσι.

«Σήμερα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δεν θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα. Εμένα κάτω από το σπίτι μου να με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω.

 

Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν», ανέφερε για εκείνη την εποχή η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: 10 χρόνια έγγαμου βίου

Η γνωστή ηθοποιός η οποία φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά ξάφνιασε τον Θέμη Γεωργαντά με τις δηλώσεις της: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί.

Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», ανέφερε, ενώ όλα ανατράπηκαν μετά την πρώτη γνωριμία με τον Παναγίώτη Πιλαφά με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

 

Για την ημέρα του γάμου της: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν τα παιδιά της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο After Dark.

 

enimerotiko.gr