Κατερίνα Στικούδη: Απαντά για πρώτη φορά αν ισχύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης
6 months, 16 days ago
6

Από τη Φανή Πλατσατούρα,

Τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Στικούδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η ίδια το διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο: κάνοντας μια φωτογράφιση – υπερπαραγωγή για λογαριασμό του περιοδικού People και βγάζοντας στη φόρα τους κοιλιακούς της.

Σου λείπει κάτι από την εργένικη ζωή; 

Καλέ, έχεις τρελαθεί; Ούτε καν! Δεν θα γυρνούσα ούτε για μία ώρα τον χρόνο πίσω στην εργένικη ζωή. Θα ήθελες να μείνω για πάντα νηστική; Γράψε εδώ ότι κάνω πλάκα, γιατί σ’ αυτή τη χώρα μάς διακρίνει μια σοβαροφάνεια! Αλήθεια, τώρα, ο Βαγγέλης μαγειρεύει απίστευτα. Σωστός σεφ. Μέχρι και φύλλο ανοίγει, γιατί ξέρει ότι αγαπώ πολύ τις πίτες. Εύχομαι πραγματικά σε κάθε γυναίκα να βρει έναν άντρα-άγγελο να την προσέχει, όπως εμένα ο Βαγγέλης μου. Πολύ ρομαντικό ακούστηκε αυτό, ε; Θεέ μου, έχω χαλαρώσει υπερβολικά. Να, αυτό άλλαξε μετά τον γάμο! Δεν φοβάμαι πια να μιλήσω ελεύθερα για τον άνθρωπό μου και τη σχέση μας. Έχω χαλαρώσει στα πάντα, από τα μαλλιά μου, που τα θέλω πλέον στο φυσικό τους χρώμα, χωρίς βαφές και τρέσες, τα νύχια μου, που, κοίτα, είναι τελείως άβαφα, μέχρι τα πιο ουσιαστικά πράγματα.

Παλαιότερα γιατί δεν μιλούσες ελεύθερα; 

Ξέρεις τι γίνεται; Πιστεύω ότι κάνω πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τραβήξω την προσοχή σε κάτι άλλο. Όταν κάθομαι και μιλάω με κάθε λεπτομέρεια για το τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, δεν είναι σαν να ακυρώνω τη δουλειά μου; Γι’ αυτό ήμουν πιο συγκρατημένη. Δεν είναι ότι φοβόμουν κάτι. Άλλωστε, είμαι με τον ίδιο άντρα από τα 23 μου. Είναι βέβαια και λίγο θέμα τύχης το πού θα πέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείς λίγο περισσότερο μέχρι να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ τον γνώρισα μόλις στα 23 μου και καλύφθηκα. Δεν χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ, τι να κάνουμε τώρα;

Πώς γνωριστήκατε; 

Στο Mega Star. Είχε έρθει καλεσμένος με τους ΝΕΒΜΑ και βλέπω ξαφνικά απέναντί μου ένα ψηλό παλικάρι και λέω: «Τι ωραίο χαμόγελο που έχει!». Μιλήσαμε λίγο και ξαναλέω «Και τι ζεστή καρδιά!». Κατάλαβα αμέσως με τι άνθρωπο είχα να κάνω, κι ας μην ήταν πολύ επικοινωνιακός εκείνο το βράδυ.

Ξέρεις τι γίνεται με σένα; Έχεις την εικόνα της σέξι και δυναμικής, της υπερδραστήριας και… 

Με δυο λόγια, της τρελής! (γέλια)

και ξαφνικά μου λες ότι είσαι με τον ίδιο άντρα από τα 23 σου και ότι δεν θα ήθελες να ζήσεις ούτε μία ώρα ως εργένισσα. Ακούγεται περίεργο.

Σας έχω μπερδέψει, ε; Σκέψου να ήμουν μόνιμα στο άλλο άκρο, σ’ αυτή την τσίτα που περιγράφεις. Τώρα θα είχα σίγουρα τρελαθεί. Ενώ εγώ ξέρεις τι κάνω; Γυρίζω ύστερα απ’ όλα αυτά στο σπιτάκι μου –έναν υπέροχο χώρο που τον έχω διαμορφώσει όπως ήθελα–, βάζω τα παντοφλάκια μου, παίρνω αγκαλιά τη γάτα μου, τη Χνούδη, κοιτάω στα μάτια τον άνθρωπό μου και είμαι ευτυχισμένη. Τα έχω ξεχωρίσει μέσα μου. Το πρώτο που περιέγραψες γίνεται για τη δουλειά. Θα βάλω ένα κορμάκι, κάτι επιτηδευμένα σέξι, για να εξυπηρετήσω ένα project που έχουμε αποφασίσει με την ομάδα μου. Αλλά μέσα στο σπίτι, τον Βαγγέλη, το γατί και τα παντοφλάκια μου! Είναι ζητούμενο η ισορροπία. Να χαλαρώνω, να ηρεμώ, να βγαίνω έξω από όλο αυτό και να ξεκουράζομαι. Και το έχω πετύχει. Έχω τη ζωή που πάντα ήθελα.

Τη βγάζεις πράγματι αυτή την ηρεμία που μου λες. Όση ώρα μιλάμε έχεις ένα πλατύ χαμόγελο.

Το χαμόγελο αφοπλίζει. Θα σου πω κάτι που μου συνέβη προχθές: Βγήκα έξω άβαφη, χωρίς μεϊκάπ και με μαύρους κύκλους. Σε πληροφορώ ότι με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν «Τι όμορφη πού είσαι!». Ξέρεις γιατί; Γιατί χαμογελούσα. Γιατί πρώτα εγώ δεν παρατήρησα στον καθρέφτη αυτό το μικρό σπυράκι που μπορεί παλιά να μου χαλούσε τη διάθεση. Και έτσι δεν το είδαν και οι υπόλοιποι.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης πώς προέκυψαν;

Ειλικρινά, δεν ξέρω. Πάχυνα τόσο πολύ;

Έχεις σκεφτεί τη ζωή σου σε ένα σπίτι με πολλά παιδιά;

Κοίτα, είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, γιατί έχω ενεργά συμβόλαια και δουλειές που είναι στην πρώτη γραμμή και δεν είναι σωστό να «κρεμάσω» όλους αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να σέβομαι τους συνεργάτες μου και την υπογραφή μου. Αλλά και να συνέβαινε κάποια στιγμή μελλοντικά, δεν υπάρχει περίπτωση να το δηλώσω δημόσια. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Προφανώς, βγήκε τώρα γιατί κάποιοι ήθελαν με τη δήθεν εγκυμοσύνη μου να πάρουν δέκα «κλικ» παραπάνω. Μάλλον θέλουν τον διάδοχο, ένα μικρό «Στικουδάκι». Αν βγει Σερίφης, όμως, τι θα γίνει; (γέλια)

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής.