Κατερίνα Στικούδη: Έτοιμάζεται να υποδεχτεί τον πελαργό
2 years, 10 months ago
6

Μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη– κατά κόσμον Dj Rico – η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!, που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

 

Πριν από τρία χρόνια το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε τον δεσμό τουμε έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

 

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια η φλόγα της αγάπης τους καίει ασίγαστη τόσο σε εύκολες όσο και δύσκολες στιγμές.

Ο ερχομός του παιδιού τους είναι μία ευλογία που ήθελαν στη ζωή τους αλλά η Κατερίνα πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ και δεν ήθελε να μιλά για την προσωπική της ζωή.

«Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω» είχε πει παλαιότερα η ίδια.

Πηγή στο στενό τους περιβάλλον αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! ότι η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar All Star του ΑΝΤ1, μπαίνει αυτές τις μέρες στον 6ο μήνα της κύησης και ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι είναι αυτοί που το γνωρίζουν.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Instagram προϊδεάζοντας το κοινό της για τη νέα της δουλειά φαίνεται ελαφρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

 

Το περιοδικό πάντως προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικώς, αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση οπότε δεν μένει παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

in.gr