Κατερίνα Στικούδη: Λιώνει από έρωτα όταν μιλάει για τον σύζυγό της
4 months, 27 days ago
6

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ANT1, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη με τον οποίο παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η Κατερίνα περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν ενώ όταν της ζητήθηκε να πει τι ήταν εκείνο που την έκανε να τον ξεχωρίσει μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, την φατσούλα τώρα αυτή που έχει, βλέπεις μια φατσούλα, πόσο γλυκός είναι, δε μπορώ… Όλα μου έκαναν το κλικ, όλα με γοήτευσαν! Ο όγκος, βλέπω έναν άντρα δυο μέτρα. Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω. Να αντέχει τις τρέλες μου γιατί μου αρέσει να τα ζω έντονα τα πράγματα και ειδικά στη δουλειά είμαι πολύ απαιτητική και τελειομανής… Θα φάμε όλη την εκπομπή για αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να λέω και πόσο μπορώ να μιλάω. Με συμβουλεύει για τη δουλειά όλα περνάνε από την έγκρισή του. Κανείς από τους δυο δεν έχει το πάνω χέρι, έτσι είμαστε στο σπίτι έτσι είμαστε και στη δουλειά. Είμαστε παρέα, είμαστε ομάδα» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το απόσπασμα