Κατερίνα Στικούδη: Τα προσβλητικά σχόλια για τα κιλά και το σώμα της και η αποστομωτική της απάντηση
1 year, 8 months ago
6

Κατερίνα Στικούδη: Πρόκειται για μία διάσημη Ελληνίδα, με πολλά ταλέντα. Η ίδια έχει αποδείξει πως με ότι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, καταφέρνει να βγάλει ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, την απολαύσαμε στο ρόλο τις παρουσιάστριας για τις ανάγκες του My Style Rocks. Η Κατερίνα, φαίνεται, πως με ότι και καταπιαστεί, τα καταφέρνει μια χαρά! Μπορεί να ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του modeling, πολύ γρήγορα. Ωστόσο, την κέρδισε η αγάπη της για το τραγούδι. Επιπλέον, ξεχώρισε και ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Κατερίνα Στικούδη: Τα αρνητικά μηνύματα, τα οποία δέχθηκε

Πάντα ενεργή στα social media, η Κατερίνα θα αναρτήσει καθημερινά τις νέες της φωτό αλλά και stories, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αυτή τη φορά όμως, η ίδια φαίνεται να δέχτηκε αρνητικά μηνύματα για το βάρος της, κάτι που δεν θα άφηνε ασχολίαστο.

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της Ελληνίδας τραγουδίστριας

«Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω κι ας φουσκώνω. Εντάξει τώρα; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη», είπε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία σε όποια φάση της ζωής της και να τη συναντήσουμε, παραμένει πάντα όμορφη και εντυπωσιακή.

Κ. Στικούδη: Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με το οποίο η ίδια απάντησε στα σχόλια για τα κιλά της

enimerotiko.gr