Κατέρρευσε η παίκτρια ριάλιτι με τη στυγερή δολοφονία του συζύγου της: Όλες οι λεπτομέρειες της εκτέλεσης
10 months, 9 days ago
6

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Βούλα με την εκτέλεση επιχειρηματία. Η σύζυγός του, που όπως έγινε γνωστό συμμετέχει σε ριάλιτι μόδας, βιώνει τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής τα.

Ο γάμος τους το 2016 είχε γίνει από τα μεγαλύτερα θέματα του καλοκαιριού και από το γάμο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week!

Τη στιγμή που πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε. Δεν είναι τυχαίο πόσο ερωτευμένη ήταν, καθώς στο ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετέχει είχε αναφερθεί πολλές φορές στον σύζυγό της, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στυλ της.

Το ρεπορτάζ της εκτέλεσης.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Πέτρος Καρσιώτης, αποκάλυψε λεπτομέρειες της εκτέλεσης στο Happy Day

«Δεν γνώριζε μέχρι τουλάχιστον τα μεσάνυχτα η αστυνομία με τι μέσο διέφυγαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία… για αυτό θα πήγαιναν δρόμο-δρόμο να δουν υλικό από κάμερες ασφαλείας… Όλα έγιναν γύρω στις 8:30, που ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του. Η σύζυγός του έλειπε και ο ίδιος έπρεπε να πάει σε επαγγελματική υποχρέωση για αυτό άφησε τα δυο παιδιά τους – ένα αγόρι κι ένα κορίτσι – σε σπίτι φιλικής οικογένειας δίπλα…

Έτσι βγαίνει από το σπίτι και κατευθύνεται διαγώνια σε ένα σημείο που υπάρχει πλάτωμα σκοτεινό και έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του. Την ώρα που πάει και ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να βάλει τα κλειδιά στη μίζα. Οι δράστες ήταν εκεί!

Ένας από τους αγνώστους με όπλο, πιθανότατα πιστόλι φτάνει από το παράθυρο του συνοδηγού. Το τζάμι ήταν ανεβασμένο. Δεν πρόλαβε να το κατεβάσει. Και αρχίζει από εκείνο το σημείο να τον πυροβολεί στον θώρακα. Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις οπές πάνω στα τζάμια και τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα».

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το Happy Day!