«Κάθε βράδυ ο Μάριος… με την Ελευθερία, το ξέρουμε όλοι»: «Κάγκελο» όλοι στο Survivor με αυτό που είπε ο Μπάρτζης
25 days ago
6

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (03/03) το Survivor All Star.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, ενώ μια αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη έφερε αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν διστάζει να μιλάει για τους συμπαίκτες του, θέλησε να πει την γνώμη του για την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη.

«Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και εγώ όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω “τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία”. Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης. “Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω” τους λέω. “Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας”. Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο.

Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για να μπούμε στην παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως «βγήκαμε μάγκες». Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» είπε ο Νίκος Μπάρτζης με την Ελευθερία Ελευθερίου να αντιδρά και να φωνάζει:

«Συγνώμη; Συγνώμη Νίκο; Ντροπή σου, Νίκο μου, αλήθεια! Ντροπή σου, Νίκο μου! Έλα τώρα! Έλα τώρα! έλα δηλαδή».

Στον Νίκο Μπάρτζη απάντησε τόσο ο Μάριος Πρίαμος όσο και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του και τον εαυτό του.

enimerotiko.gr