Κάτια Ζυγούλη: Έχει κάνει μπότοξ; Συγχωρεί την απιστία;
2 years, 10 months ago
6

Η Κάτια Ζυγούλη ζήτησε πριν λίγες μέρες από τους followers της να της κάνουν αστείες δύσκολες και αμήχανες ερωτήσεις και έτσι κι έγινε!

Οι ερωτήσεις που συγκεντρώθηκαν ήταν πραγματικά δύσκολες και η Κάτια απάντησε χωρίς φόβο και πάθος και με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η Κάτια Ζυγούλη, έκατσε αναπαυτικά στο καναπέ της βεράντας του σπιτιού της και έκανε αποκαλύψεις! Εξήγησε για ποιο λόγο μιλάει αργά…

Συγχωρεί την απιστία;

Αν γέννησε φυσιολογικά η με καισαρική, αν κάνεις δουλειές ο Σάκης στο σπίτι και αν συγχωρεί την απιστία!

Η Κάτια απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις ομορφιάς όπως στο αν κάνει μπότοξ αλλά και σε αστείες όπως πόσες κότες έχει στο κτήμα που μένει με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά στον Νέο Βουτζά. Ποια είναι η σχέση της με την πεθερά της Μαρία;

Έχει κάνει μπότοξ;

Για το μπότοξ η ίδια ανέφερε: «Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» και συνέχισε, αποκαλύπτοντας αν ο ΄Σάκης Ρουβάς βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού: «Αναγκαστικά ναι για να μην του γκρινιάζω. Φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια. Τρώμε μια φορά την εβδομάδα».

Την ώρα που η Κάτια μιλούσε για τη σχέση της με την πεθερά της και εξηγούσε ότι την λατρεύει αλλά όταν κάτι δεν της αρέσει της το λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η πεθερά της! «Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω “Μαρία όχι τώρα”».

Τέλος η Ζυγούλη αποκάλυψε αν συγχωρεί την απιστία, αναφέροντας πως: «Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχαρεί την απιστία αλλά το εγώ όχι».

in.gr