Katie Holmes: Θεωρεί κακή ιδέα την αναβίωση του «Dawson’s Creek» – της σειράς που την ανέδειξε
1 year, 8 months ago
6

Η Katie Holmes μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις της για ένα πιθανό reboot του Dawson’s Creek (Νεανικές Ανησυχίες), της σειράς που την ανέδειξε, και μια από τις αγαπημένες των εφηβικών μας χρόνων.

«Σίγουρα έχουμε μιλήσει για αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά αισθάνομαι ότι αυτή η σειρά απαθανάτισε εκείνη τη χρονική περίοδο και εκείνη τη στιγμή στη ζωή όλων μας» είπε η 43χρονη ηθοποιός στο Screen Rant.

Το Dawson’s Creek, το οποίο προβλήθηκε από το 1998 έως το 2003 και δημιουργήθηκε από τον Kevin Williamson, ακολούθησε τη ζωή του εκκολαπτόμενου σκηνοθέτη Dawson Leery (James Van Der Beek), της καλύτερης φίλης του Joey Potter (Holmes), με την οποία ήταν ερωτευμένος μαζί της από την παιδική του ηλικία, του φίλου του Pacey Witter (Joshua Jackson) και του νέου κοριτσιού της παρέας, Jen Lindley (Michelle Williams) κατά την διάρκεια της ζωής τους στο λύκειο.

Credits: ‘Dawson’s Creek.’ Warner Bros Tv/Kobal/Shutterstock

Η Katie, η οποία συμμετείχε στη σειρά για το σύνολο των έξι σεζόν της – και τώρα πρωταγωνιστεί στο αισθηματικό δράμα Alone Together με τον Jim Sturgesss – εξήγησε ότι είναι «τόσο ευγνώμων για την εμπειρία», αλλά δεν βλέπει πώς θα μπορούσε να αποτυπωθεί ξανά η ίδια μαγεία.

View this post on Instagram

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

«Νομίζω ότι είναι υπέροχο που το νοσταλγούμε. Αλλά σκεφτόμαστε, θέλουμε να τους δούμε ξανά σε άλλη ηλικία; Όλοι αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε στην πραγματικότητα», είπε για τους συναδέλφους της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Holmes μιλάει ενάντια σε μια πιθανή αναβίωση της σειράς. Η ηθοποιός είχε πει στο Today Show το 2016 ότι το να δοκιμάσεις τηλεοπτικές σειρές όπως το Dawson’s Creek στο σήμερα δεν θα είχε την ίδια «σίγουρη γοητεία» όπως πριν από τη νέα χιλιετία.

«Ήταν πριν το Διαδίκτυο κυριαρχήσει πραγματικά. Ήταν πριν από τα iPhone, ήταν πριν από αυτό το είδος νέας μορφής επικοινωνίας και είχε αυτή τη συγκεκριμένη αίσθηση που ήταν της δεκαετίας του ’90. Δεν νομίζω ότι στον σημερινό κόσμο, θα μπορούσες να πετύχεις το ίδιο συναίσθημα», εξήγησε.

Οι ισχυρισμοί της star υποστηρίζονται και από τον Joshua Jackson, ο οποίος αστειεύτηκε στον Guardian τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι «κανείς δεν χρειάζεται να ακούει τον χαρακτήρα μου να γκρινιάζει όταν σηκώνεται από την καρέκλα», εξηγώντας ότι είναι λιγότερο ελκυστικό για τους ηθοποιούς να επιστρέψουν όταν οι χαρακτήρες που έπαιζαν κάποτε ήταν έφηβοι.

«Νομίζω ότι επειδή για παράδειγμα το καστ των Friends ήταν ήδη ενήλικες όταν έκαναν το σόου, είναι λιγότερο ενοχλητικό να τους βλέπεις τώρα».

Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι οι συντελεστές να αφήσουν πίσω το Creek. Η Mary-Margaret Humes, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του Dawson, Gail Leery, είπε στο People τον Μάρτιο του 2021 ότι έγραψε κάποτε «190 σελίδες μιας ιδέας για ένα reboot».

Πάντως και οι fans της σειράς θα συμφωνήσουμε πως το Dawson’s Creek είναι καλύτερο να μείνει μια όμορφη ανάμνηση.

real.gr