«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε»: H Μέγκαν Μαρκλ απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου
1 year, 4 months ago
6

Με έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου, αποχαιρέτησε τους ακροατές της η Δούκισσα του Σάσεξ ολοκληρώνοντας το podcast της στο Spotify με τίτλο «Archetypes».

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». Τον αιχμηρό αυτόν στίχο του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η Μέγκαν Μαρκλ στο φινάλε της πρώτης σεζόν του podcast της, «Archetypes».

«Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Δούκισσα του Σάσεξ, εξηγώντας τον στίχο που επέλεξε: «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

«Συνέχισε να εξελίσσεσαι φίλε μου και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν», πρόσθεσε.

Το δίστιχο «και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος» αποτελεί ποίημα του 1978 του Ντίνου Χριστόπουλου, το οποίο είναι ενταγμένο στον κύκλο ποιημάτων «Το κορμί και το σαράκι».