Keanu Reeves: Αποχωρεί από την τηλεοπτική σειρά – Τέλος στη συνεργασία με τους Martin Scorsese-Leonardo DiCaprio
1 year, 6 months ago
6

Οι θαυμαστές και θαυμάστριες του Keanu Reeves θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να τον καμαρώσουν και στη μικρή οθόνη, καθώς ο σταρ, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση ότι θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά, αποχώρησε από το πρότζεκτ.

Ο σταρ του Matrix αποχώρησε από τον ρόλο του στη σειρά “Devil in the White City” των Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio στο Hulu, ανέφερε το Entertainment Weekly, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του casting του ως του αρχιτέκτονα και πολεοδόμου Daniel H. Burnham.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το Hulu αναζητεί ήδη αντικαταστάτη για να πρωταγωνιστήσει στο δράμα, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη για περισσότερο από μια δεκαετία. Ο DiCaprio δουλεύει σε μια έκδοση του έργου από το 2003, όταν ο Tom Cruise είχε, επίσης, δικαιώματα για το αρχικό υλικό, σύμφωνα με το EW.

Ο Reeves ανακοινώθηκε τον Αύγουστο ότι θα αναλάβει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμερικανική τηλεόραση, όπου θα υποδυόταν τον Burnham, ο οποίος έφερε επανάσταση στο αστικό τοπίο και βοήθησε στην ανάπτυξη των ουρανοξυστών. Βασισμένο στο βιβλίο του Erik Larsen του 2003, το Devil in the White City αφηγείται την ιστορία του δρ. H.H. Holmes, του απατεώνα και κατά συρροή δολοφόνου, με περισσότερες από 50 μηνύσεις μόνο στο Σικάγο, Όπου δημιούργησε το επικίνδυνο “Murder Castle” στη σκιά της Παγκόσμιας Έκθεσης του Σικάγο το 1893. Εκτελέστηκε στις 7 Μαΐου 1896, εννέα ημέρες πριν από τα 35α γενέθλιά του.

instyle.gr