Κέιτι Πέρι: Έπεσε το βλέφαρό της σε συναυλία, ανησύχησαν οι θαυμαστές της
1 year, 5 months ago
6

Η Κέιτι Πέρι ανησύχησε τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ένα βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια κλείνει ακούσια το δεξί της βλέφαρο. Αν και προσπάθησε να επαναφέρει το μάτι της στο φυσιολογικό, δεν τα κατάφερε και χρησιμοποίησε το χέρι της για να τεντώσει το δέρμα και να ξαναβάλει το βλέφαρο στη φυσική του κατάσταση.

Τα σχόλια στο Twitter είναι πολλά και διάφορα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό παράλυσης του προσώπου (κάτι σαν αυτό που έπαθε ο Τζάστιν Μπίμπερ) ή ακόμη και ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια που υπονοούσαν ότι με αυτά που κάνει απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή.

Το wonk eye της Κέιτι Πέρι
Η Κέιτ Πέρι όταν ήταν κριτής στο «American Idol» είχε αποκαλύψει πως έχει θέμα με το ένα της μάτι. Όλα ξεκίνησαν ένας διαγωνιζόμενος είχε πει στο μουσικό ριάλιτι ότι φοράει μεγάλα καπέλα για να αποσπάσει την προσοχή από το τεμπέλικο μάτι του, το οποίο έχει από τη γέννησή του.

Η Πέρι αναγνώρισε κάποιες από τις δικές της ανασφάλειες για να παρηγορήσει τον νεαρό διαγωνιζόμενο.

«Έχω κι εγώ ένα μάτι με νεύρα και συνήθιζα να ανησυχώ γι’ αυτό. Είναι το δεξί μου μάτι. Μην ανησυχείτε γι’ αυτό. Πήρα μια συνταγή για το “wonk eye” μου για να γίνεται μεγαλύτερο κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες επειδή πέφτει ελαφρώς», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα.

Οι στιγμές της Κέιτι Πέρι στα social media
Το βίντεο αυτό θύμισε στους χρήστες των social media στιγμές που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συμπεριφέρθηκε με ασυνήθιστο τρόπο. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι τα περιστατικά που «χαλάνε» την εικόνα της οφείλονται στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε όταν η δημοτικότητά της πήρε την κατιούσα.

Μια άλλη στιγμή που θυμήθηκαν είναι όταν η Κέιτι Πέρι ξεναγήθηκε στο δωμάτιο της κόρης της Ντέζι Νταβ Μπλουμ. Στην αρχή του βίντεο όλα φαίνονταν φυσιολογικά, αλλά από τη μια στιγμή στην άλλη η τραγουδίστρια του άρχισε να κλαίει και να γελάει χωρίς λόγο.

Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: «Έχει δει κανείς το πλήρες βίντεο της Κέιτι Πέρι που δείχνει το δωμάτιο του μωρού της; Είναι τρομακτικό», ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι δεν είναι πια η ίδια εξαιτίας της συμπεριφοράς της.

protothema.gr 
Katy Perry shows baby's room | Smile Sunday #3