Κέιτι Πέρι : Ο ιερέας πατέρας της έκλεβε τις δωρεές των πιστών για να πάει… διακοπές
3 years, 2 months ago
6

Μεταξύ άλλων, οι γονείς της διάσημης τραγουδίστριας υποστηρίζουν ότι μπορούν να θεραπεύσουν τους πιστούς, αλλά και να κάνουν προφητείες

Ο πατέρας της Κέιτι Πέρι, Κιθ Χάντσον, εθεάθη στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια την Πέμπτη, να φορά έναν τεράστιο σταυρό. Όχι παράξενο θέαμα όταν πρόκειται για ιερέα, ίσως σκέφτεστε, όμως η φωτογραφία διαδόθηκε εν μέσω μαρτυριών ότι… έκλεβε το παγκάρι –ή μάλλον τις δωρεές των πιστών- προκειμένου να κάνει ακριβές διακοπές.

Ο 74χρονος ευαγγελιστής πάστορας, φορούσε επίσης και ένα γιλέκο με τρουκς και τζιν παντελόνι, εκτός από τα πανάκριβα κοσμήματά του, καθώς περίμενε τους φίλους του στο vintage αυτοκίνητό του.

Πηγή : Daily Mail

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Κιθ και η σύγυζός του Μέρι, ξόδευαν το 96% των δωρεών για φιλανθρωπίες σε… ακριβά θέρετρα, όπως τα ξενοδοχεία Marriott, σε πτήσεις, γεύματα και αυτοκίνητα, όπως αποδεικνύεται από σχετικά έγγραφα.

Δεν είναι, λοιπόν, παράξενο που η εικόνα του πάστορα Κιθ με τον τεράστιο σταυρό με τους πολύτιμους λίθους ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων.

Η φιλανθρωπική οργάνωση των Χάντσον λέγεται Keith Hudson Ministries και πραγματοποιεί συνέδρια στη Χαβάη και το Σαν Ντιέγκο, αλλά και… «προφητικές νύχτες», στις οποίες η Μέρι μιλά ακατάληπτα και υποστηρίζει ότι μπορεί να θεραπεύσει το κοινό.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η φιλανθρωπική οργάνωση σε έλεγχο του IRS (του αμερικανικού ΣΔΟΕ), στη διάρκεια του 2019 συγκέντρωσε $185.679 –και δαπάνησε τα $178.046 από αυτά.

Η οργάνωση μεταξύ άλλων κατέβαλε $6.900 σε «διαμονές» που περιλάμβαναν νύχτες σε ακριβά ξενοδοχεία, $8.799 για «ταξίδια», $5.516 για «έξοδα αυτοκινήτου και $7.620 για «γεύματα», δηλαδή κατά μέσο όρο περίπου $600 το μήνα.

Ακόμη, διέθεσαν $84.058 για «έξοδα συνεδρίων», $12.112 για «άλλα έξοδα» και $19.448 για δωρεές.

Έτσι, στο τέλος της χρονιάς τους έμειναν μόλις $7.633.

Το ζευγάρι έκανε συνέδρια σε εξωτικούς προορισμούς, όπως η Χαβάη, η Μαλαισία και ο Παναμάς αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ διέθετε χρήματα για να προσελκύσει στο κοινό θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Κιθ υποστηρίζει ότι λειτουργεί ως δίαυλος του Αγίου Πνεύματος και μπορεί να προσφέρει «δώρα θεραπείας, θαύματα, προφητείες, να αναγνωρίσει πνεύματα και να μιλήσει πολλαπλές γλώσσες».

Η Πέρι έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις για το αυστηρό θρησκευτικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, με τους γονείς της να απαγορεύουν τη χρήση λέξεων εντός του σπιτιού και να τη στέλνουν σε χριστιανική κατασκήνωση για να «προσευχηθεί μέχρι να μην είναι πια γκέι».

Όμως πριν το ζευγάρι στραφεί στο Θεό και τις… φιλανθρωπίες, φέρονται να έκαναν πάρτι με ναρκωτικά, η Μέρι είχε σχέση με τον Τζίμι Χέντριξ και ο Κιθ ασχολούνταν με τη ροκ σκηνή.

Η τραγουδίστρια έχει επίσης υποστηρίξει ότι ο πατέρας της δημιούργησε το LSD από κοινού με τον Τίμοθι Λίρι.

Όμως ο Κιθ υποστηρίζει ότι του… μίλησε ο Θεός πριν από 50 χρόνια, μετατρέποντάς τον σε πιστό χριστιανό και εμπνέοντάς τον να δημιουργήσει τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση.

Η Κέιτι Πέρι έχει δηλώσει, σύμφωνα με την Daily Mail ότι στο παρελθόν συγκρουόταν με τους γονείς της, όμως πλέον σέβονται ο ένας τον άλλο και συνυπάρχουν σε γενικές γραμμές αρμονικά.

in.gr