Καίτη Γαρμπή – Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα εμφανίζεται τελικά μαζί της σε ιστορικό μαγαζί φέτος
2 years, 6 months ago
6

Η Αυτοκίνηση στο Μαρούσι είναι μέσα στα ιστορικότερα club που έχουν ανοίξει ποτέ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 και έχει κάνει την επιστροφή της αρκετές φορές στη διασκέδαση της Αθήνας. Τις τελευταίες φορές που ήταν ανοιχτή για το κοινό της, είχαμε δει στη σκηνή της ονόματα όπως ο Stan με τον Χρήστο Δάντη (2017) και ο Πάνος Καλίδης, ο Δημήτρης Καραδήμος και ο Κωνσταντίνος Νάζης επίσης την ίδια χρονιά. Τώρα, περισσότερα από μία πενταετία μετά, η Αυτοκίνηση επιστρέφει ανανεωμένη και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου ξεκινούν στην θρυλική Αυτοκίνηση η οποία κλείνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας και γι’ αυτό θα έχει τον επετειακό όνομα «Αυτοκίνηση ’81» αφού το 1981 άνοιξε τις πύλες της.

Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης, έρχονται να εγκαινιάσουν και πάλι τη σκηνή του και να αφήσουν αξέχαστη ακόμα μία σεζόν στην ιστορία του νυχτερινού κέντρου.

Η Καίτη Γαρμπή είναι μία τραγουδίστρια με πάρα πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της.

Ξεκινώντας την πορεία της ήδη από τα τέλη των 80s, έχει καταφέρει να μας χαρίσει τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή και είναι διαχρονικά, αφού ακούγονται ασταμάτητα μέχρι και σήμερα. Φέτος, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή για χειμερινές εμφανίσεις με μία αναπάντεχη συνεργασία. Ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες την ήθελαν σε εμφανίσεις μαζί με τον Διονύση Σχοινά, τελικά τα πλάνα άλλαξαν. Την τραγουδίστρια θα απολαύσουμε τελικά στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη και αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά.

Τους δύο καλλιτέχνες είχαμε δει μαζί και το 2018 – σε ένα σχήμα που τότε επικεφαλής ήταν ο Βασίλης Καρράς – και είχε προκαλέσει πανικό σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη. Τώρα, τον χειμώνα 2021-22 θα απολαύσουμε μαζί και πάλι τους δύο καλλιτέχνες και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα εντυπωσιάσουν ξανά. Άλλωστε, η Καίτη Γαρμπή είναι ένα όνομα που έχει, πραγματικά, λείψει από τη διασκέδαση της Αθήνας, καθώς έχουμε να την δούμε σε χειμερινή πίστα εδώ και καιρό. Οπότε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα επιστρέψει απόλυτα δυναμική και ανανεωμένη. Την τελευταία φορά την είχαμε δει σε εμφανίσεις στο Έναστρον, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, τον χειμώνα 2020 λίγο πριν την πανδημία. Τώρα, δύο χρόνια μετά σχεδόν ετοιμάζεται να επιστρέψει. Φυσικά, στο μεσοδιάστημα, η τραγουδίστρια παρέμεινε κοντά στο κοινό της με διάφορες κυκλοφορίες, live στα social media αλλά και πολλές συναυλίες το φετινό καλοκαίρι που αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό. Τώρα, η ώρα για την επιστροφή της στις πίστες έφτασε.

Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης θα είναι ένα από τα κορυφαία δίδυμα στη διασκέδαση της πόλης, που θα δούμε από τη σκηνή της Αυτοκίνησης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και κάθε σεζόν έχει μια σταθερή (και πρωταγωνιστική) θέση στην Αθήνα και τις πίστες της.

 

Φέτος, τον βλέπουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Frangelico, όμως όπως φαίνεται έφτασε η ώρα να σπάσει αυτό το σερί. Τη φετινή σεζόν ετοιμάζεται να αλλάξει στέκι και να μεταφερθεί στη σκηνή της Αυτοκίνησης, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη διασκέδαση μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Το 2018 τους είχαμε δει και πάλι μαζί, στην Ιερά Οδό, ενώ τώρα η Αυτοκίνηση Μαρουσι αναμένεται να γίνει ο χώρος της συνάντησής τους. Ο τραγουδιστής έχει στις αποσκευές του πολλές μουσικές επιτυχίες. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε ήδη από το 1994 και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει κυκλοφορήσει εννιά δίσκους. Τελευταία του κυκλοφορία είναι το τραγούδι «Τελευταία αγκαλιά», που θα είναι ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια που θα ακούσουμε από το stage αυτό, καθώς γνωρίζει τη δική του, μεγάλη επιτυχία.

 

in.gr