Καίτη Γαρμπή: Η δήλωση για τον γιο της και… τις θανάσιμες πεθερές
1 month, 17 days ago
6

Πρεμιέρα έκανε το Σαββατοκύριακο η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τους Alcatrash. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του MEGA για τον γιο της ο οποίος συμμετέχει επίσης στο σχήμα.

“Είμαι αυστηρή με τον γιο μου” υποστήριξε η Καίτη Γαρμπή εξηγώντας πως “οι μαμάδες είναι πιο αυστηρές ενώ οι μπαμπάδες είναι πιο χαλαροί”.

Όσο για το αν ο Δημήτρης Σχοινάς ζητάει συμβουλές για τις σχέσεις του, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: “Εμένα με ρωτάει για πιο γυναικεία θέματα, δηλαδή ας πούμε για να αγοράσει λουλούδια ή ένα δώρο. Με τον μπαμπά λέει άλλα…”.

“Τον καμαρώνω τώρα που είναι ένας δίμετρος τύπος και λέω αυτό το παιδί είναι το έργο της ζωή μας” ανέφερε η Καίτη Γαρμπή με την αγάπη να ξεχειλίζει από το βλέμμα της.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι είδους πεθερά θα γίνει, η τραγουδίστρια απάντησε: “Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές. Εγώ θέλω μία κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει και να τον σέβεται”.

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για τον σύζυγό της και την σχέση τους. “Ο άνθρωπος αυτός ήρθε στη ζωή μου πριν από 25 χρόνια και είναι για εμένα τα πάντα”.

 

enikos.gr