Kevin Federline: Διαρρέει βίντεο που «καίνε» τη Britney Spears
1 year, 7 months ago
6

Η μάχη με τον πρώην καλά κρατεί και φαίνεται πως η διάσημη pop star δεν θα βρει την ησυχία της. Η Britney Spears δέχτηκε άλλη μία επίθεση από τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα δύο βίντεο που… καίνε τη celebrity! Σε αυτά απεικονίζεται η ίδια με τα δύο ανήλικα παιδιά της σε μια σκηνή λογομαχίας, ενώ η μάχη για τη κηδεμονία τους συνεχίζεται.

Ο πρώην μουσικός παραγωγός και πατέρας του 15χρονου Jayden και του 16χρονου Sean δεν δίστασε καθόλου και ανέβασε αυτές τις στιγμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες μέρες αφότου τα παιδιά αποφάσισαν να μη βλέπουν τη μητέρα τους και να μην παρευρεθούν στο γάμο της. Τα δύο βίντεο τραβήχτηκαν όταν τα αγόρια ήταν 11 και 12 και σε αυτά ακούγεται η Britney να φωνάζει,

«Αυτό είναι το σπίτι μου. Αν θέλω να μπαίνω εδώ μέσα και να σου δίνω λοσιόν για το πρόσωπο σου γιατί είναι τραχύ… καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε, είμαστε ξεκάθαροι; Όλοι σας θα πρέπει να ξεκινήσετε να μου συμπεριφέρεστε σαν γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε καλοί μαζί μου, συνεννοηθήκαμε;»

 

Βέβαια μία τέτοια διαφωνία δεν θεωρείται και υπερβολικό αμάρτημα και πόσο μάλλον ισχυρισμός, ο οποίος θα έδινε την κηδεμονία στον Kevin Federline. Μάλλον, περισσότερο εναντίον του στράφηκε ο κόσμος με τον δικηγόρο της σταρ να τον χαρακτηρίζει ότι “έπιασε πάτο”. Προς υπεράσπισή του ο άνδρας υποστήριξε πως,

«Δεν μπορώ να κάθομαι πίσω και να αφήνω τους γιους μου να κατηγορούνται με αυτόν τον τρόπο μετά από όλα όσα έχουν περάσει. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε σαν οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο. Κι αυτό δεν είναι το χειρότερο από όλα. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Εύχομαι τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό»

πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας με αυτά τα λόγια τη θέση των παιδιών, τα οποία αφορά και το όλο ζήτημα της κηδεμονίας. Υποθέτουμε πως αυτή η διαφωνία θα λήξει πολύ πιο σύντομα από ότι η διαμάχη “Spears vs Spears”, αλλά μέχρι τότε ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

real.gr