Κιάνου Ριβς – Είναι πολύ περίεργο το να μιλάω για εκείνον σε παρελθοντικό χρόνο….
2 years, 5 months ago
6

O Kιάνου Ριβς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Esquire, ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για τα γυρίσματα του 4ου μέρους του John Wick.

Ο 57χρονος ηθοποιός αρνείται να δει την υποκριτική ως ένα δύσκολο επάγγελμα και θεωρεί ότι δεν δικαιούται να γκρινιάζει: «Ε και; Πιες τσάι με λεμόνι και μέλι. Χαστούκισε τον εαυτό σου. Συγκεντρώσου!». Έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό του να νιώθει οικεία σε όποια γειτονιά ή πόλη και αν βρεθεί».

Ο ίδιος αποδίδει, όπως αναφέρει το ok.gr την καλή επικοινωνία με τους γύρω του στο τρόπο που μεγάλωσε, αλλά θεωρεί ότι η φύση έχει παίξει τον ρόλο της. «Σίγουρα το μεγάλωμά μου εξηγεί πολλά, αλλά είχα μεγάλη ενσυναίσθηση από πολύ μικρή ηλικία». Λατρεύει τον κινηματογράφο και δεν έχει κανένα θέμα με το να δει 3 ταινίες σε αίθουσα, back to back. Ο ίδιος εξάλλου μετρά 68 δικές του ταινίες, που ανήκουν σε όλα τα είδη.

Η ζωή του ήταν γεμάτη απώλειες. Ένας πατέρας που ήταν σχεδόν πάντα απών, η σύντροφος και το αγέννητο παιδί τους, ο καρδιακός φίλος του Ρίβερ Φίνιξ. «Είναι πολύ περίεργο το να μιλάω για εκείνον σε παρελθοντικό χρόνο. Για εμένα είναι στο παρόν. Γενναίος, δημιουργικός, τρυφερός, γεμάτος έμπνευση. Μου λείπει»