Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις
2 years, 10 months ago
6

Η τηλεπερσόνα μετανιώνει για τον τρόπο που χειρίστηκε τον γάμο-αστραπή της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και δεν διστάζει να το πει

Η Κιμ Καρντάσιαν μετανιώνει για τον τρόπο που χειρίστηκε τον γάμο-αστραπή της με τον πρώην μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις, και δεν διστάζει να το πει.

Η 40χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» ότι επιχείρησε πολλές φορές στο παρελθόν να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην άνδρα της, με τον οποίο έμεινε παντρεμένη μόλις για 72 μέρες, προτού υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

«Προσπάθησα (να ζητήσω συγγνώμη). Προσπαθούσα για να μήνες να του μιλήσω στο τηλέφωνο».

Η Κιμ πρόσθεσε ότι είχε «πετύχει» κάποτε τυχαία τον Χάμφρις σε ένα ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, όπου βρισκόταν με την κόρη της Νόρθ. Εκείνη την περίοδο η 40χρονη ήταν έγκυος στον γιο της Σεντ. Η συνάντηση δεν πήγε καθόλου καλά. «Τα τραπέζια μας ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Όλοι οι φίλοι του σηκώθηκαν από το δικό τους τραπέζι και ήρθαν να με χαιρετίσουν. Εκείνος απλά με κοίταξε και δεν είπε κουβέντα».

Νωρίτερα στο ίδιο επεισόδιο η 40χρονη παραδέχτηκε ότι χειρίστηκε τελείως λάθος τον γάμο της με τον αθλητή. «Η ιδέα του χωρισμού μου προκαλούσε μεγάλο άγχος. Το χειρίστηκα τελείως λάθος. Τον χώρισα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, απλά δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Έμαθα πολλά από αυτήν την εμπειρία», συμπλήρωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Η τηλεπερσόνα εξήγησε επίσης ότι ο Χάμφρις ήθελε ο γάμος τους να λήξει με ακύρωση και όχι με διαζύγιο για θρησκευτικούς λόγους, κάτι που τελικά δεν έγινε. «Αν ήμουν ώριμη τότε, θα ήθελα κι εγώ την ακύρωση. Μακάρι να είχα παντρευτεί μόνο μια φορά στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται εν μέσω μίας διαδικασίας διαζυγίου από τον τρίτο σύζυγό της, Κάνιε Γουεστ. Ο πρώτος γάμος της πρωταγωνίστριας ριάλιτι ήταν με τον Ντέιμον Τόμας.