Κιμ Καρντάσιαν: O Ray J απειλεί ότι θα κυκλοφορήσει και δεύτερο sex tape
1 month, 5 days ago
6

H Κιμ Καρντάσιαν έγινε ευρέως γνωστή το 2007 όταν διέρρευσε το sex tape που είχε γυρίσει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J.

Λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα Μέσα Ενημέρωσης. Από τότε έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή επιχειρηματία, έχει το δικό της ριάλιτι και είναι μία από τις πιο διάσημες influencer παγκοσμίως.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, ο Ray J σχεδιάζει να βγάλει για ακόμα μία φορά, χρήματα εις βάρος της κυκλοφορώντας ένα δεύτερο βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Η ίδια ωστόσο, δεν το αφήνει έτσι

Έχει προσλάβει ήδη νομική ομάδα, η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της.

«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ray J είχε τραβήξει κι άλλα αποσπάσματα με εκείνη πρωταγωνίστρια. Κάποια μάλιστα, μπορούν να την καταστρέψουν. Όμως, είχε πει στους δικηγόρους της πως «πάνω από το πτώμα της θα συμβεί αυτό ξανά»», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στη Sun.

Πρόσφατα, ο πρώην μάνατζερ του Ray J μίλησε για ένα λάπτοπ, στο οποίο υπάρχει αρκετό περιεχόμενο με πρωταγωνίστρια την Κιμ.

«Είναι πιο προκλητικό και καλύτερο από το πρώτο. Έχουμε μέρος δεύτερο στο λάπτοπ», είπε για το δεύτερο sex tape σε συνέντευξή του.