Kim Wilde: Διαζύγιο-βόμβα έπειτα από 25 χρόνια γάμου για το ίνδαλμα των 80s
1 year, 4 months ago
6

Η Kim Wilde, το ίνδαλμα των 80s, αποκάλυψε πως χώρισε και ακολούθως πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της Hal Fowler, πέρυσι, σε μία σοκαριστική ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης.

Η τραγουδίστρια, 62 ετών, παντρεύτηκε τον σεναριογράφο και ηθοποιό Hal Fowler, 54 ετών, το 1996 αφού το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν εμφανιζόταν στη rock όπερα, Tommy.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε έξι μήνες μετά τη γνωριμία του και απέκτησε δύο παιδιά, τον 23χρονο Harry και την 21χρονη Rose.

Μια κοινή ανακοίνωση,  που ανέβηκε στη σελίδα της Kim στο Twitter, ανέφερε: «Η Kim Wilde και ο Hal Fowler επιθυμούν να ανακοινώσουν ότι χώρισαν φιλικά με συμφωνία πέρυσι και πήραν διαζύγιο. Δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο. Διατηρούν καλή σχέση εύχονται μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον στις επόμενες φάσεις της ζωής τους. Δεν θα γίνουν περαιτέρω σχόλια ή δηλώσεις».

Η Kim έγινε μουσικό είδωλο μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου τραγουδιού Kids In America το 1981, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο και πούλησε πάνω από τρία εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Η μουσικός έχει πει στο παρελθόν πως απολάμβανε την ανωνυμία της, αφού άλλαξε το επώνυμό της σ’ αυτό του συζύγου της. Αποχώρησε από τη μουσική βιομηχανία για να ζήσει μια απομονωμένη ζωή με τον ηθοποιό και τα δύο παιδιά τους. Πρόσφατα επανήλθε στο προσκήνιο με την περιοδεία της Greatest Hits.