Κλέλια Ανδριολάτου – Ποζάρει τόπλες με θέα το ηλιοβασίλεμα και κόβει την ανάσα
2 years, 8 months ago
6

Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι για την Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή είναι η πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη σειρά «Ο δάσκαλος» που θα προβάλλεται στο MEGA. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, με τις πρόβες και τα γυρίσματα ξεκλέβει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει φαν του μοιράσματος στιγμών από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι που έπραξε και αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Όταν και βρέθηκε να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην Πάτμο, όπου και βρίσκεται, δίχως το επάνω μέρος του μπικίνι της.

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε:

 

Βάζει φωτιά στον «Δάσκαλο»:

H Κλέλια Ανδριολάτου θα πρωταγωνιστήσει τη νέα τηλεοπτική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος» που θα προβάλλεται στο MEGA. Σύμφωνα με το στόρι της νέας σειράς «Ο δάσκαλος» που ετοιμάζει για το Μεγάλο Κανάλι ο 45χρονος Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται έναν παντρεμένο δάσκαλο μουσικής ο οποίος διορίζεται σε ένα σχολείο ενός μικρού νησιού. Ο γάμος του κλονίζεται όταν γοητεύεται από μια μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου, βάζοντας φωτιά στη ζωή του. Σε αυτόν τον ρόλο θα δούμε την ηθοποιό.

 

in.gr