«Κλείνει τα στόματα» για την πρώην του ο Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»
1 year, 4 months ago
6

Ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξή του στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή τη συνεργασία με την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

 

Ο Διονύσης Σχοινάς για τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που διεκόπη πριν ξεκινήσει

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που έληξε πριν ξεκινήσει, ο τραγουδιστής επεσήμανε «εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό».

Τα συναισθήματα του Διονύση Σχοινά για την Έλλη Κοκκίνου

Όσον αφορά τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία πρόσφατα γράφτηκε πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ο Διονύσης Σχοινάς επεσήμανε «με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται».

 Enimerotiko.gr