«Κοκάλωσε» η Βανδή μόλις της έδειξαν το βίντεο: Ο Μπισμπίκης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του, στον αέρα
1 year, 2 months ago
6

«Κοκάλωσε» η Βανδή μόλις της έδειξαν το βίντεο: Ο Μπισμπίκης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του, στον αέρα

 Δανάη Σολανάκη

Η κίνηση που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης, να ανέβει στην πίστα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, αποτελεί κεντρικό θέμα της σόουμπιζ.

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζεύγους έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και όταν κάποιος μπει στη «λίστα», οι χρήστες των social media «ξεθάβουν» πολλά από το παρελθόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του ηθοποιού με μία συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

Δείτε το βίντεο

 

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media.

Μπισμπίκης

Όπως φαίνεται, μάλλον ούτε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη εγκρίνει τη συμπεριφορά του ζευγαριού και η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μαρτυρά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία σκιά και στη λεζάντα έγραψε: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοφιλές ζευγάρι.

Ωστόσο, μάλλον θέλει να τους δώσει να καταλάβουν πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες και στα παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μιχάλη.

enimerotiko.gr