Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν χρειάζεται  τόση κακία. Σας βλέπει κόσμος»
1 year, 4 months ago
6

Έκλεισε στόματα για μία ακόμη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου! Η παρουσιάστρια του Open Tv μετά από όλα όσα έχουν συμβεί σήμερα, αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση. Τα σχόλια για τα κιλά, αλλά και το ρετούς στις φωτογραφίες, ήταν πολλά και έτσι η Σίσσυ έδωσε εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε δύο λήψεις με το σημερινό της look. Η Σίσσυ ανέβασε την «καλύτερη» και την «χειρότερη» και πήρε θέση, ώστε να κλείσει πολλά στόματα…

Αναλυτικά σημείωσε:

«Εμπνευσμένη από το post της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?

Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!

Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.

Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ Νίκη Λεμονή»

Δείτε την ανάρτησή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσυ όχι? Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι! Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω. Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemoni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις 24 Οκτ, 2018 στις 10:40 πμ PDT