Κόνι Μεταξά: Το βίντεο που έκανε τους ακολούθους της να πιστέψουν ότι είναι έγκυος
1 year, 8 months ago
6

Μαγευτικό μήνα μέλιτος κάνει η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση στις Μαλδίβες.

Η τραγουδίστρια είναι ενεργή στα social media ανεβάζοντας διαρκώς βίντεο και φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό και τις στιγμές που περνά με τον αγαπημένο της ενθουσιάζοντας τους ακολούθους της.

“Θεά”, “κούκλα”, “να περνάς καλά” είναι τα περισσότερα σχόλια στις αναρτήσεις της. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες σχολίασαν διαφορετικά ένα βίντεο που ανέβασε χθες, καθώς παρατήρησαν την ελαφρά φουσκωμένη κοιλίτσα της με αποτέλεσμα να αρχίσουν φήμες εγκυμοσύνης.

“Κοιλίτσα” έγραψε μία φίλη ενώ μία άλλη ρώτησε ευθέως: “Είσαι έγκυος;” για να πάρει απάντηση από άλλον χρήστη ότι είναι άσχημο να ρωτάει. Άλλος απλώς διαπίστωσε: “Φίλε είσαι έγκυος!!!”.

Πάλι τον Απρίλιο είχαν ακουστεί φήμες για εγκυμοσύνη τόσο στην αρχή του μήνα όσο και ανήμερα του Πάσχα όταν είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα. “Έκπληξη” ήταν η μόνη λέξη που είχε γράψει αφήνοντας το μυστήριο να πλανάται. Τον Μάιο, ο Μάριος Καπότσης ρωτήθηκε σχετικά σε βραδινή του έξοδο και εκείνος είχε ξεκαθαρίσει: “Δεν είναι έγκυος. Κάποια στιγμή θέλω να γίνω μπαμπάς”.

Ό,τι κι αν ισχύει, η Κόνι λάμπει κάτω από τον ήλιο στις Μαλδίβες και περνά καταπληκτικά χορεύοντας, κολυμπώντας και απολαμβάνοντας τις στιγμές της με τον Μάριο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κρήτη, στα Φαλάσαρνα ενώ καλοί φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πλευρό τους για να γιορτάσουν μαζί τους αυτή την όμορφη στιγμή τους.

instyle.gr