Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Βάπτιση στη Θεσσαλονίκη και γάμος στην Κρήτη
2 years, 2 months ago
6

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς σχεδιάζουν να παντρευτούν στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα βαφτίσουν στη συμπρωτεύουσα την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Ιωάννα.

Της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράςβιώνουν μια πρωτόγνωρη ευτυχία μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Η σχεδόν ενάμισι έτους κόρη τους έχει αλλάξει τη ζωή τους. Το ζευγάρι σχεδιάζει να τη βαπτίσει στις αρχές του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο μπαμπάς της. Και το όνομα αυτής; Ιωάννα!

Ο γάμος του ευτυχισμένου ζευγαριού, ωστόσο, δεν θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Σύμφωνα με την Realife, η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος θα παντρευτούν στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους, άλλωστε, μοιράζουν πλέον τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και στη Μεγαλόνησο, αφού περνούν εκεί μεγάλο μέρος του έτους, λόγων των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου Σαμαρά.

Τον γάμο τους, που ονειρεύονταν από την αρχή της γνωριμίας τους, τον φαντάζονται σαν ένα μεγάλο πάρτι, με τις κρητικές παραδόσεις και παρόντα όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τόσο η πανδημία όσο και η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας ανέβαλαν για λίγο τα σχέδιά τους και τώρα είναι έτοιμοι να προγραμματίσουν εκ νέου το μυστήριο. Επικρατέστερο σενάριο είναι ο γάμος να γίνει το καλοκαίρι του 2023, ώστε να είναι μια μεγάλη, ανοιχτή γιορτή, ακριβώς όπως τον ονειρεύονται. Προς το παρόν απολαμβάνουν τη μικρή Ιωάννα και ευελπιστούν η όμορφη οικογένειά τους να μεγαλώσει κι άλλο.

Η Κωνσταντίνα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τα παιδιά, αλλά και την πρόθεσή της να δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια. Το σπίτι τους στη Γλυφάδα έχει γεμίσει παιδικά παιχνίδια και έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφάλεια του μωρού. Η Κωνσταντίνα έχει αναλάβει αποκλειστικά το μεγάλωμα της κόρης της. Κάνει ελάχιστες επιλεκτικές συνεργασίες, ώστε να βρίσκεται όσο το δυνατό λιγότερο μακριά της, ενώ το καλοκαίρι, όταν χρειάστηκε να μεταβεί στη Σαντορίνη για τα γυρίσματα μιας ταινίας, πήρε μαζί της και την Ιωάννα. Απολαμβάνει τα παιχνίδια και τις βόλτες μαζί της, ενώ ο Γιώργος βρίσκεται σταθερά δίπλα στις δύο γυναίκες της ζωής του.

enikos.gr