Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος η παρουσιάστρια; – Η κίνηση που… έβαλε φωτιά στις φήμες Τελικά είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
1 year, 8 months ago
6

Μπορεί δυο μήνες πριν να το διέψευσε μπροστά στις κάμερες, όμως όσο περνάει ο καιρός τόσο φουντώνουν οι φήμες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και θα φέρει στον κόσμο τον… καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι προς το παρόν μετέωρο, μιας και το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες τη θέλουν χωρίς κόνσεπτ, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει. Βέβαια υπάρχει μια εξέλιξη, η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

  • Διαβάστε επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έφαγε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Όλο το παρασκήνιο

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τις τελευταίες εβδομάδες είναι έντονη η φημολογία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μάλιστα στα όποια άρθρα υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος, υπάρχει και ως επιχείρημα η συχνή αναφορά της στις αναγούλες που έχει το τελευταίο διάστημα.

Προς το παρόν και για το επόμενο διάστημα τίποτα δεν θα επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν ισχύει πως είναι έγκυος, τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι απίθανο να βρίσκεται στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη σεζόν, αφού το φθινόπωρο θα μπαίνει λογικά στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης.

Οι συζητήσεις πάντως με τον ΣΚΑΙ για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, έχουν μπει σε μία παύση, μιας και αναζητείται πρότζεκτ που θα μπορούσε να της ανατεθεί.

Έχει εξαφανιστεί από παντού

Πέραν όλων των άλλων, η ξανθιά παρουσιάστρια η οποία τους τελευταίους μήνες βομβάρδιζε καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και της εξόδους της με τον σύντροφό της, πλέον έχει σταματήσει να δημοσιεύει το οτιδήποτε.

Stories δεν υπάρχουν, ενώ κανονικό post έχει να ανεβάσει από τον Ιούνιο. Το τελευταίο της ήταν αυτό:

 

Όπως είναι λογικό λοιπόν, οι φήμες έχουν πάρει φωτιά…

in.gr