Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αμηχανία της όταν ρωτήθηκε αν θέλει να κάνει παιδί
1 month, 11 days ago
6

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

“Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω”, είπε η παρουσιάστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν σκέφτονται με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να κάνουν το επόμενο βήμα, απάντησε: “Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά”

Όταν στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φανερά αμήχανη, είπε: “Παιδιά, αυτά δεν είναι θέματα που συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν σας ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για τα επαγγελματικά της σχέδια ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες. Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10-12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο show ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δυο πράγματα, έχουμε και ταξίδια στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο. Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος αλλά με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου”.

enikos.gr