Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους Το ζευγάρι πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας
1 year, 8 months ago
6

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη ενώ όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος στο πρώτο ης παιδάκι.

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

  • Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Κοσμοπολιτική επέτειος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 21 Ιουνίου οι δυο τους παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Θέατρο Άλσος.

«Ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους», σχολιάζει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι», σημειώνουν στο περιοδικό ΟΚ! άνθρωποι που τους είδαν μαζί.

Όσο για το αν η παρουσιάστρια είναι έγκυος;

Το περιβάλλον της διαψεύδει τις φήμες. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν κρύβει την επιθυμία του σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας. «Έτσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει συζητηθεί και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν την επόμενη χρονιά», τονίζουν οι ίδιες πηγές στο ΟΚ!.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν είναι έγκυος εκείνη ξεκαθάρισε: «Όχι δεν είμαι έγκυος».

«Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ο Βασίλης και η οικογένειά μου είναι από τους πρώτους που θα πω ό,τι μου συμβαίνει», είπε επίσης η ίδια σε άλλη της συνέντευξη.

in.gr