Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Φωτοπούλου: Επανασύνδεση για το ερωτευμένο ζευγάρι
2 years, 10 months ago
6

Έχει μάθει να μιλά μόνο μέσα από τα τραγούδια του, αποφεύγοντας συνειδητά να μοιράζεται λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική του ζωή. Γι΄ αυτό και πριν από λίγες ημέρες οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού περί χωρισμού στο ντοκιμαντέρ του Mega προκάλεσαν αίσθηση.

Όπως αποκάλυψε μπορεί να ένιωθε επιτυχημένος στα επαγγελματικά του, ωστόσο το τέλος της σχέση του με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου φαίνεται να του στοίχισε αρκετά. “Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νο1 σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια του Πάσχα ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αντωνίου οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά αρχίζοντας τις καθιερωμένες τους βόλτες στο Ζάππειο. Μετά την πρώτη μεγάλη κρίση που πέρασαν στην πρώτη καραντίνα, η επανασύνδεση είναι γεγονός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένεις αφοσιωμένος στη δουλειά του όμως το κορίτσι που έχει μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του μοιάζει να διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ του τραγουδιστή και τα πρώτα ραντεβού με τα ρομαντικά ταξίδια δεν άργησαν να έρθουν. Πλέον. περνούν αρκετό χρόνο μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή και όλα δείχνουν ότι σιγά σιγά ετοιμάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

in.gr