Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έκλαιγα για 3μιση ώρες όταν μίλησα πρώτη φορά για το πρόβλημά μου»
3 years, 27 days ago
6

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα, την έλλειψη αυτοεκτίμησης και τους λόγους που είχε «χαθεί».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του και την έλλειψη αυτοεκτίμησης που τον ταλαιπωρούσε σε βαθμό που, όπως λέει ο ίδιος, έχριζε ψυχιατρικής παρακολούθησης.

«Μέχρι το 2010 ήταν όλα ωραία. Μετά υπήρχε μια άλλη περίοδος, μια καμπή. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν και οι αδικίες αλλά βασικά είναι ο εαυτός μας που θα δείξει αν θα αντέξει, είναι μαραθώνιος αυτή η δουλειά.

Υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης, τόσο που έχριζα πραγματικά μέχρι και ψυχιατρικής παρακολούθησης. Θεωρούσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μου άρεσε καθόλου η φωνή μου, έβλεπα τη φάτσα μου και…Τα λέω και τρομάζω τώρα.

Είχα σοβαρό πρόβλημα. Ερχόμουν σε εκπομπές και έκλαιγα. Έλεγα δεν θέλω να πάω, αφού δεν είμαι καλός, δεν ξέρω να μιλάω. Όλα αυτά είναι κατάλοιπα από τη παιδική ηλικία» είπε ο τραγουδιστής.

«Ήταν μια σκληρή κατάσταση αλλά δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό γιατί στεναχωρώ ανθρώπους χωρίς λόγο. Είχα όμως ανάγκη να το πω γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτά.

Έφτασα στα 21 για να μιλήσω για πρώτη φορά για το πρόβλημά μου. Το μαρτύριο που είχα υποστεί μέχρι τα 21 μου μέσα προκάλεσε όλα αυτά που αναφέρω. Το μεγαλύτερο μαρτύριο είναι να τα κρατάς μέσα σου. Ντρεπόμουν να πω το πρόβλημά μου. Δεν το είχα πει ούτε στους κολλητούς μου.

Μια μέρα που ήμουν στην Κύπρο, ενώ ήμουν στους One και μιλούσε όλη η Ελλάδα για εμένα μίλησα στους κολλητούς μου. Άρχισα να κλαίω γοερά για 3μιση ώρες όταν μίλησα για πρώτη φορά. Τα είπα όλα, θυμόμουν τα πάντα. Μιλήστε, σε ειδικό σε έναν δικό σας άνθρωπο, μιλήστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στεναχωριούνται οι συγγενείς του πατέρα μου γι’ αυτό δεν θέλω να μιλάω. Δεν καταλαβαίνουν τι λέω και πληγώνονται. Έχω μιλήσει για τον πατέρα μου και τη σχέση μου μαζί του. Έπρεπε να το ξορκίσω.

Από το 2007 μέχρι το 2015 είχα χαθεί, ήταν αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι. Δεν άντεχα το φορτίο. Ήταν πολύ βαρύ. Με όλες αυτές τις άμυνες βγαίνεις εριστικός, αντιπαθής ενώ δεν αντέχεις εσύ τον εαυτό σου» συμπλήρωσε.

in.gr