Kωνσταντίνος και Δημήτρης Φερεντίνος: Οι 18χρονοι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου, είναι κούκλοι και ίδιοι ο μπαμπάς
1 year, 4 months ago
6

Η Σοφία Παυλίδου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία πολύ τρυφερή μητέρα.

Τις τελευταίες μέρες είχε βρεθεί στο επίκεντρο με αφορμή το δικαστήριο που εκκρεμούσε με τον Μάνο Παπαγιάννη και την κατηγορία για ξυλοδαρμό της από τον πρώην συνεργάτη της στα παρασκήνια.

 

Η ηθοποιός μετά την απόφαση που έκρινε ένοχο τον ηθοποιό, θέλησε να βάλει μια τελεία και να συνεχίσει την καθημερινότητά της. Έτσι η ίδια μέσα από τα social media μας έδειξε τους δίδυμους γιους της, η οποίοι είναι κούκλοι.

O Kωνσταντίνος και ο Δημήτρης Φερεντίνος είναι οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου και είναι 18 ετών. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο παρουσιαστής έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και σπάνια αναρτούν φωτογραφίες των γιων τους.

 

Η τρυφερή μαμά, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο με τα αγαπημένα της παιδιά, την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, η Σοφία Παυλίδου πόζαρε χαμογελαστή με τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη και φαίνεται να απολαμβάνουν τις οικογενειακές στιγμές μαζί τους.

«Ευτυχία» έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 Enimerotiko.gr