Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Ο κόσμος στο δρόμο με φώναζε κομπλεξικό, γιατί…»
2 years, 4 months ago
6

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διηγείται άγνωστες ιστορίες πίσω από τα γυρίσματα των σειρών στις οποίες πρωταγωνίστησε και άφησαν ιστορία!

«Χαρακτηριστικό της σειράς «Έτσι Ξαφνικά» ήταν ότι έπαιρνε ανθρώπους της διπλανής πόρτας και τους έβαζε σε πολύ δύσκολες ή ακραίες συνθήκες. Στη σειρά αυτή έπαιζα μαζί με τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη, ο οποίος εδώ και 13 χρόνια δεν είναι πια μαζί μας. Τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη…», είπε.

Εκείνο που τον δυσκόλεψε ήταν η αλλαγή των μαλλιών τους, καθώς σε κάποια πλάνα τα μαλλιά του έχουν την περίφημη απόχρωση του… κομοδινί!

«Με δυσκόλεψε που έπρεπε να προσεγγίσω έναν άνθρωπο, ο οποίος χτυπάει μία γυναίκα με το αυτοκίνητο και βρίσκεται στη φυλακή».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θυμάται ότι τα δικά του γυρίσματα γίνονταν κυρίως στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου ένα παλιό κτίριο του νοσοκομείου μεταμορφώθηκε σε φυλακές για την ανάγκη των γυρισμάτων. Εκείνο, όμως, που του έχει μείνει στη μνήμη του είναι οι σκηνές που γύρισε με τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη.

«Θυμάμαι πολύ τις σκηνές με τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη στη φυλακή. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν επιδρούσε επάνω στον δικό μου ρόλο», δήλωσε.

Στο ίδιο σίριαλ έπαιζε και ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Πάντα στα γυρίσματα με τον Αιμίλιο Χειλάκη γινόταν κάτι πολύ διασκεδαστικό, όπως στην περίπτωση των γυρισμάτων στα Κύθηρα», εξομολογήθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε ότι πολλές φορές στα σίριαλ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου του έδιναν ρόλους που είχαν ένα στοιχείο αντιπαθητικό.

«Μου έλεγαν ότι αυτοί οι ήρωες είναι και οι πιο πολύπλοκοι και ότι ήθελαν ένα πολύ καλό ηθοποιό, γι’ αυτό και μου έδιναν τους ρόλους».

Ο ρόλος του στο «Έτσι Ξαφνικά» είχε τέτοια απήχηση στο κοινό, που ο κόσμος του φώναζε στον δρόμο «γιατί δεν αφήνεις την γυναίκα σου;» και «γιατί είσαι τόσο περίεργος και μυστήριος;».

Τα σκηνικά αυτά επαναλήφθηκαν και όταν έπαιζε στη σειρά «Η Ζωή που δεν Έζησα».

«Ο κόσμος μου έλεγε «άσε τη μάνα σου να βρει τη χαρά στη ζωή της, γιατί την εμποδίζεις; Κομπλεξικέ!», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Άλλο ένα σίριαλ που αγαπήθηκε ήταν το «Λόγω Τιμής».

Το τελευταίο γύρισμα της σειράς έγινε στην Πάτρα, την ημέρα του καρναβαλιού, και για τον ίδιο ήταν ένα από τα δυσκολότερα γυρίσματα της ζωής του.

«Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος συνειδητοποιήσαμε κάποια στιγμή πως έλειπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και έτσι το γύρισμα δεν έγινε. Ο Πυρπασόπουλος εμφανίστηκε ξαφνικά κρατώντας δύο φωτοβολίδες και είπε «εδώ είμαι παιδιά, ήθελα να φέρω τα φώτα για να κάνουμε καλύτερο το φως!», είπε.

in.gr