Κόντεψε να την παντρευτεί στα αλήθεια ο Χάρης Ρώμας: Αγvώpιστη σήμερα η Σκοπελούζου του “Κων/νου & Ελένης”
1 year, 6 months ago
6

Σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαριάννα Λαγούρου που έμεινε γνωστή από τη σειρά “Κων/νου & Ελένης” ως Θεοδώρα Σκοπελούζου.

 

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε έχει εξαφανιστεί σήμερα εντελώς από τη δημοσιότητα, αν και κόντεψε κάποτε να παντρευτεί στην πραγματικότητα τον Κατακουζηνό, που στο αντίστοιχο επεισόδιο την είχε ερωτευτεί.

Τη θυμόμαστε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Κων/νου & Ελένης”, όπου είχε υποδυθεί το συγκεκριμένο ρόλο στο επεισόδιο «Η καλή Σαμαρείτης», φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή των δύο πρωταγωνιστών, Ελένης Ράντου και Χάρη Ρώμα.

"Κων/νου & Ελένης"

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Βράχων, όπου έδωσε το «παρών» για να παρακολουθήσει την παράσταση «Δον Ζουάν», με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή, τον Μάκη Παπαδημητρίου και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, η εικόνα της έχει αλλάξει αρκετά μετά από τόσα χρόνια.

 

“Κων/νου & Ελένης”: Όταν παραλίγο να παντρευτεί στην πραγματικότητα τον Χάρη Ρώμα

Οι λάτρεις της μικρής οθόνης τη θυμούνται κυρίως τη Μαριάννα Λαγουρού από τις σειρές «Εκείνες κι εγώ» και “Κων/νου & Ελένης” με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου.

Επίσης, είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τις δεκαετίες ’80 και ’90 με τις βιντεοκασέτες.

Οι περισσότερες φήμες για τον γάμο στον οποίο αναφερόταν ο Χάρης Ρώμας ήταν ότι τον έκανε με την ηθοποιό Μαριάννα Λαγουρού ενώ ο ίδιος είχε πει σχετικά το 2013: «Με την Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν.»

 

Είναι αλήθεια ότι κάποια από τις συντρόφους του κυοφορούσε το παιδί του και απέβαλε;

«Ναι είναι αλήθεια. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Από την μια θλιβόμουν αλλά μια άλλη πλευρά του εαυτού μου μου έλεγε ότι επειδή ήμουν πολύ νέος τότε δεν ήμουν έτοιμος και κατάλληλος για να γίνω πατέρας. Αυτό που κυρίως έκανα εκείνη την περίοδο ήταν να στηρίξω τη σύντροφό μου που αισθανόταν πολύ άσχημα με αυτό που συνέβη».

Η Μαριάννα Λαγουρού είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος ενώ δεν της αρέσει καθόλου να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που πέραν της ως άνω αναφερόμενης σχέσης δια στόματος Χάρη Ρώμα δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε για την ίδια.

enimerotiko.gr