Κώστας Αποστολάκης: Πίστευα στα ταρώ, τη χαρτομαντεία και τα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τη στροφή που έκανε στον Θεό
11 days ago
6

Ο Κώστας Αποστολάκης έκανε τον δικό του απολογισμό για τη ζωή του και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και την στροφή του στον Θεό.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και αρχικά, δήλωσε πως για χρόνια δεν κατάφερε να φτιάξει κάτι μόνος του.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος του και δεν τα κατάφερα, δεν έφτιαξα τίποτα. Τα “εγώ” μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, τη χαρτομαντεία, την τύχη, τα όνειρα και τα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;», είπε αρχικά.

 

Όπως ανέφερε αργότερα, του παρουσιάστηκε ένα «θείο σημάδι» που άλλαξε τον τρόπο που έβλεπε την «πίστη». «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα αυτό χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως κι από εκείνη την ώρα, ένιωθα μια ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ψέματα. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα «πάθη» του και τα ελαττώματά του. «Πριν, τα πάθη μου ήταν το ποτό και το να παίζω στο θέατρο. Είμαι ο χειρότερος από όλους, γιατί σκέφτομαι πρώτα τον εαυτό μου. Είμαι παρτάκιας, εγωιστής και περήφανος ακόμα και τώρα. Παλιά όμως, νόμιζα ότι ήμουν και καλός άνθρωπος», δήλωσε κλείνοντας.

protothema.gr