Κώστας Αρζόγλου: «Γελάω με παίκτες από ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί» «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τίποτα μαζί τους, αυτή είναι η χειρότερη κατάρα που μπορεί να μου δώσει κανείς» ανέφερε
1 year, 1 month ago
6

Ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Κιμούλη, όσο και στους παίκτες ριάλιτι που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αρχικά, είπε για τη νέα παράσταση του Γιώργου Κιμούλη: «Έχει δικαίωμα και το δικαιούται να κάνει και επιτυχία και περιοδεία».

«Εγώ δεν θα πήγαινα να τον δω, ενώ έχω δει πολλές φορές παραστάσεις του Γιώργου. Το ότι δεν θα πήγαινα όμως εγώ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος. Όποιος θέλει πηγαίνει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για τους παίκτες ριάλιτι, οι οποίοι ξαφνικά συμμετέχουν σε σειρές ή θεατρικές παραστάσεις, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί τους.

«Γελάω με παίκτες από ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί. Αν είναι δυνατόν. Είναι σαν να λέμε ότι εγώ θα μπορούσα να είμαι γιατρός, εκτός αν ήμουν ψευτογιατρός. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τίποτα μαζί τους. Α Παναγία μου, αυτή είναι η χειρότερη κατάρα που μπορεί να μου δώσει κανείς. Σε λίγο θα κάνουν και θίασο! Υπάρχουν θιασάρχες, υπάρχουν και θιασαρχ….», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Με τον Φιλιππίδη έχουμε βρεθεί σε ένα σίριαλ μόνο. Έχει καταστραφεί από το θέατρο, έχει καεί», κατέληξε.

protothema.gr